Kevin De Bruyne stannar i Manchester City

Kevin De Bruyne stannar i Manchester City
Publicerad: tis 23 jan 2018

Fansen jublar över att viktiga spelaren stannar

Sent igår kväll så briserade en nyhet som fick Manchester City fans över hela världen att jubla, en av klubbens absolut viktigaste spelare Kevin De Bruyne har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

Sedan Kevin De Bruyne kom till Manchester City har mittfältaren varit en av klubbens allra viktigaste spelare. Efter hans bleka tid i Chelsea trodde många att mittfältaren mer eller mindre var körd på de engelska öarna. I Manchester har dock mittfältaren verkligen kommit till sin rätt och under Pep Guardiola har De Bruyne verkligen kunnat visa upp hela sitt register.

Att jämföra mittfältaren med Xavi kan kanske till en början låta lite väl överdrivet, men faktum kvarstår att Guardiola använder De Bruyne precis på samma sätt som han gjorde med Xavi i Barcelona och det är inte bara i själva spelet som mittfältarens dominerar utan även i statistiken.

Sedan han kom till Manchester City inför säsongen 2016-17 är Kevin De Bruyne den spelare i hela England som har stått för mest målgivande passningar av alla, totalt 38 stycken. Därför var det knappast förvånande när nu nyheten kom ut att De Bruyne förlängt sitt kontrakt med Manchester City i ytterligare fem säsonger. En otroligt viktig pusselbit för serieledarna som nu på allvar verkligen dragit ifrån i toppen av Premier League.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber