Viktig match för Tottenham

Viktig match för Tottenham
Publicerad: mån 25 dec 2017

Möter Southampton på St Mary ikväll

Idag tar Southampton emot Tottenham hemma på St. Mary’s och för gästerna så är varenda liten poäng just nu livsviktiga.

Tottenham hade en riktig tung period under november och tappade viktig mark i tabellen. Sedan dess har man spelat upp sig men inför kvällens match mot Southampton blir det livsviktigt för Tottenham att plocka poäng.

Londonklubben parkerar för närvarande på en femteplats i tabellen och vill så snart som möjligt se till att återigen kliva upp på dem där ack så efterlängtade platserna till Champions League. Samtidigt som man också gärna vill se till att dryga ut det där tvåpoängsavståndet man har till grannarna Arsenal. Glädjande för Tottenham är dock att man den senaste tiden gått bäst i hela ligan tillsammans med Manchester City.

Harry Kane viktig i framgången

Mycket av detta går att tillskriva en Harry Kane som fortsätter att leverera fantastiska insatser för Tottenham och som toppar skytteligan på 20 fullträffar, två mål bättre än Mohamed Salah. Lite oroväckande för Spurs inför dagens match är dock att Hugo Lloris har varit sjuk under veckan och än så länge fortfarande är osäker på spel ikväll. Även om det kanske inte är hela världen finns alltid det där psykiska i bakhuvudet ofta när man tvingas spela med sin reservmålvakt. Kanske gör det Tottenham lite mer försiktiga?

För hemmalaget har denna säsong knappast varit någon klang- och jubelföreställning. Southampton har verkligen inte gått bra och för tillfället ligger man på nedflyttningsplats med 21 inspelade poäng. Jobbigt läge för Southampton med andra ord och ett lag som det sannerligen är svårt att se hur dem skulle kunna förändra något. Spelarmaterialet finns helt enkelt inte i klubben och en till förlust ikväll och vi pratar om en klubb som nog bör fundera över att trycka på den där panikknappen.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber