NBA All-Stars lagen är nu färdiga

NBA All-Stars lagen är nu färdiga
Publicerad: tors 4 jan 2018

Rejäl basketfest väntar 2018

Medan det i NHL har blivit ett ytterst ointressant spektakel med All-Star helgen så är den raka motsatsen i NBA.

Till skillnad från NHL har NBA hela tiden jobbat aktivt med sitt All-Star evenemang och alltifrån kändismatcherna där vi genom åren fått se profiler som Kevin Hart, Snoop Dogg och liknande till trepoängstävlingen och dunktävlingen är alla utmärkta sätt att visa upp sporten på och locka till sig nya fans samtidigt som det även ger oss lite mer vana åskådare något att se fram emot.

Denna säsong så arrangeras helgen i Los Angeles och utöver fantastiska dunkar och en väldigt kändistät courtside så kan själva matchen även den bli något utöver det vanliga.

Från östra konferensen hittar vi spelare som LeBron James, Giannis Antetokounmpo, DeMar DeRozan, Kyrie Irving och Joel Embiid. Där speciellt LeBron James står lite extra i rampljuset. James sitter på ett utgående kontrakt med Cleveland och vad det verkar så kommer inte spelaren att förlänga med klubben. Vilket har öppnat upp dörrarna på vid gavel till de rykten som under hela hans karriär placerat honom i LA Lakers.

Från väst hittar vi ett lag som troligen kommer att göra slarvsylta av öst. Kevin Durant, Stephen Curry, Anthony Davis, James Harden samt DeMarcus Cousins borde mer eller mindre jogga hem den här matchen. Speciellt överlägsna känns väst när det kommer till att spela från utsidan och in. Stora killar som Cousins och Anthony Davies kommer troligen ha lekstuga med LeBrons gäng.

Väst har även en ytterligare fördel i det att både Curry och Durant samt Cousins och Davies spelar ihop till vardags i Golden State respektive New Orleans.

Tip off sker helgen 16-18 februari och är du lite smånyfiken på NBA och basket som sport rekommenderar jag varmt er att slå er ner och titta på detta, då det utöver själva basketen också är en fantastisk tv-produktion.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber