Publikfest väntar i Scandinavium

Publikfest väntar i Scandinavium
Publicerad: tors 18 jan 2018

Frölunda möter Färjestad i Scandinavium

Ikväll tar Frölunda emot Färjestad hemma i Scandinavium och inför matchen har hemmalaget slagit rejält på trumman. Det väntas storpublik och ett Frölunda som sannerligen har blandat och gett har nu en ypperlig chans att bjuda sina fans på något alldeles extra.

Säsongen såhär långt för Frölunda har verkligen inte varit någon höjdare, klubben har haft stora problem med att få ihop spelet riktigt och utöver Rasmus Dahlin så har det mesta som skrivits och sagts om Frölunda varit negativt.

Nyförvärven har inte riktigt visat på den klass som många trodde och med tappet av Mike Weber är frågan många nu ställer sig om huruvida Frölunda är ett lag som verkligen kommer att kunna utmana om SM-guldet i vår. Adam Pardy som nyligen anslöt till klubben kommer troligen inte att spela kvällens match.

De tidigare två mötena lagen emellan har slutat med varsin seger, kan Frölunda ta kraft av publiken ikväll så lär göteborgarna ha en upp på värmlänningarna. Mycket handlar dock om hur lagens båda målvakter tar fighten.

Frölundas målvakt Johan Gustafsson har sett minst sagt skakig ut under säsongen och bjudit på några rejäla tavlor medans Färjestad visserligen varit stabila på målvaktsposten aldrig riktigt har kommit upp i den form som krävs för att på allvar utmana om segrarna. Pucken släpps klockan 19.00 ikväll och har du inte möjlighet att se matchen på plats så borde du nog inta soffan, detta kan bli något riktigt roligt.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber