Bygger New York Islanders vidare?

Bygger New York Islanders vidare?
Publicerad: mån 5 feb 2018

Minst sagt blandad säsong för Islanders

New York Islanders har haft en minst sagt blandad säsong, klubben har stundtals spelat fantastiskt för att sedan falla ner i gamla hjulspår och mer eller mindre se ut som vilsna små pojkar på isen. I natt kommer förra årets finalist Nashville Predators på besök och det kan bli en riktigt sevärd match.

Vann sin förra match

Islanders som i sin förra match slog Columbus med 4-3 hoppas nu att man ska kunna bygga vidare på det fina spel som man visade upp i den matchen och återigen komma upp på en slutspelsplats. Klubben är för närvarande endast en poäng från den platsen och kan alltså redan ikväll återigen befinna sig på säker mark.

Oroligt i defensiven

Då krävs det dock att man täpper igen bättre bakåt, Islanders har haft otroligt svårt att få till sin defensiv under stora delar av säsongen och är ett av de lag i ligan som har flest skott mot sig av alla. Detta måste ändras ikväll om man ska ha en chans mot Nashville.

Möter Nashville

Gästerna Nashville har dock verkligen kommit igång nu och rider just nu på en rejäl formtopp där man under de senaste tio matcherna har ett mycket fint facit på 8-1-1. Lite smolk i bägaren finns dock även hos Predators som kommer få klara sig utan Filip Forsberg som under lördagen drog på sig en tre matchers avstängning efter en tackling på Jimmy Vesey. Tufft läge för Predators som verkligen blivit hjälpta av Forsbergs fina produktion under de senaste matcherna.

Nashville är favorittippade

Nashville går givetvis in som klara favoriter i det här mötet, men det ska sägas att Predators tidigare haft mycket svårt med just Islanders och när lagen möttes i oktober blev det en rejäl förlust för Nashville som släppte hela sex puckar bakom sig.

Vårt speltips på matchen

Därför tänkte vi här på BettingFeber att man kanske skulle våga sig på en liten chansning. Betser har det mycket fina oddset på 2.70 på att Islanders ser till att städa av Predators under fulltid, ett helt klart intressant spel om man är sugen på att chansa lite.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber