Du får 20% vinstökning varje dag på Vinter-OS 2018

Du får 20% vinstökning varje dag på Vinter-OS 2018
Publicerad: mån 12 feb 2018 | Uppdaterad: mån 12 feb 2018

Unibet bjuder på 20 procent extra vinster

Att Vinter-OS är ett stort evenemang som lockar de allra flesta är knappast någon nyhet. Det är även många som gillar att förhöja stämningen och spänningen genom att lägga ett bet på någon av de olika evenemangen under olympiska spelen i Sydkorea. Detta är något som Unibet förstår och eftersom de är en av de största spelbolagen i världen så har de de ekonomiska musklerna att bjuda på något extra till sina spelare under detta storslagna sportevenemang. De erbjuder således nu 20% vinstboost/vinstökning på ett spel varje dag under vinterspelen.

Så funkar vinstökningen

Unibet gillar nya spelare

Vinstboosten är dock inte allt för dig som inte har något konto hos Unibet. Om du väljer att skapa ett konto hos dem idag så kan vi erbjuda dig en 100% oddsbonus upp till 1000 kr. Detta innebär att om du sätter in 1000 kr så kan du betta för 2000 kr. Välkommen in och spela hos Unibet idag!
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber