Dahlin kan petas i premiären mot Norge

Dahlin kan petas i premiären mot Norge
Publicerad: tis 13 feb 2018 | Uppdaterad: tis 13 feb 2018

Sverige möter Norge i Ishockey under OS på torsdag

Rasmus Dahlin kommer att under OS att ha hela världens ögon riktade mot sig, den unga backen är hela turneringens stora stjärna, men nu kommer uppgifter från Tre Kronor att talangen kan tvingas stå över premiären mot Norge på torsdag.

Rykte om att Rasmus Dahlin kan få stå över

Reglerna under OS är som så att man får endast byta om 20 spelare inför match. Sveriges tränare Rickard Grönborg har tidigare berättat att han tänker spela med 13 forwards och sju backar vilket gör att en forward och en back tvingas se matchen från läktaren. Inga konstigheter så långt, men nu börjar det tisslas och tasslas om att en av dem spelare som kommer att få stå över premiären är Rasmus Dahlin. Supertalangen har under träningarna inte fått vara med och spela varken boxplay eller powerplay, något som brukar indikera att man inte kommer få spela.

Aftonbladet ställde Rickard Grönborg mot väggen under måndagen huruvida han tänkte kring Dahlins deltagande i premiären och då svarade tränaren såhär.
Vi kommer att ta ut de sju backar vi tycker passar bra in i formationerna och som vi kan använda oss av i special teams.
Ett uttalande som vittnar om att Dahlin mycket väl kan få se matchen från läktaren. Under genrepet mot Kanada som Sverige förlorade med 4-1 spelade Dahlin sporadiskt och var heller inte en del av varken powerplay eller boxplay för Tre Kronor.

Sveriges premiär spelas på torsdag klockan 08.40 och för motståndet står Norge. Om du vill betta på matchen och se aktuella odds så rekommenderar vi att du spanar in SuperLenny nedan!

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber