Basel tar emot Manchester City

Basel tar emot Manchester City
Publicerad: tis 13 feb 2018 | Uppdaterad: tis 13 feb 2018

Champions League är äntligen tillbaka igen

Så är äntligen väntan över, Champions League ska återigen sparkas igång och ikväll ställs Pep Guardiolas mannar mot ett mycket svårtippat FC Basel.

Manchester City fortsätter att gå som tåget i Premier League och man börjar nu mer och mer närma sig den där tiden på året då vi nästan kan slå fast att City kommer att vinna ligan. Fokus idag ligger dock på Champions League där City tidigare varit minst sagt bleka, men denna säsong har vi sett ett annorlunda lag och kanske är det denna säsong som ett engelskt lag återigen bärgar Champions League bucklan.

Manchester Citys skadelista ser nu ut att minska lite och även om det är osäkert om någon av spelarna spelar kvällens match flyger Fabian Delph, Leroy Sane och David Silva med laget till Schweiz. Alla tre spelare tränade under måndagen, men den enda som egentligen är redo för spel ikväll torde vara David Silva som lär ta plats på mittfältet ikväll. Utöver detta så kommer troligen Pep ställa upp med en snarlik uppställning som i mötet med Leicester senast.

För FC Basel var det som vanligt en något turbulent månad i januari. Klubben som är givna mästare i Schweiz nästan varje säsong tappar nästan alltid några spelare under januarifönstret och så gjorde man även nu. Både Manuel Akanji och Renato Steffen lämnade klubben i januari och även om man ersatt med bland annat Fabian Frei så ska man inte kunna stå emot Manchester City ikväll.

Matchen sparkas igång klockan 20.45 - få bästa odds och betta på matchen hos Betser.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber