Arsenal kommer inte att vila några spelare mot Östersund

Arsenal kommer inte att vila några spelare mot Östersund
Publicerad: tis 13 feb 2018 | Uppdaterad: tis 13 feb 2018

Efterlängtat möte på torsdag klockan 19.00

På torsdag så är det då äntligen dags för det som hela Jämtland sett fram emot sedan i höstas, giganterna Arsenal kommer på besök och enligt Wenger kommer man inte att på något sätt ge Östersund några fördelar.

Pikarna från Östersund mot Arsenal har varit många den senaste tiden och stärkta i ryggen av det fina spelet i Europa League känns nu nästan Östersund övermodiga. Arsenal om än dock på något av en nedåtgående trend är ändå Arsenal och jämtarna kommer att få springa hjärtat av sig mot Arsene Wengers mannar.

På en presskonferens under måndagen så pratade Wenger om motståndarna Östersund och han försäkrade då att Arsenal på intet några sätt har tänkt att åka upp till Östersund för att bara spela av matchen, Arsenal kommer med sitt bästa lag.

Jag kommer att spela mitt normala lag eftersom det är en av möjligheterna vi har, särskilt då vi inte är kvar i FA-cupen. Det finns ingen anledning till att jag skulle vila spelare,
Ord och inga visor från Wenger alltså som nu mer eller mindre kan rädda sitt lags säsong genom att plocka hem en Europa League titel, annars ska det nog mycket till för att inte Wengers dagar i Arsenal ska vara räknade nu.

Matchen spelas på torsdag denna veckan och avspark är klockan 19.00.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber