Ryan Mason tvingas sluta med fotbollen

Ryan Mason tvingas sluta med fotbollen
Publicerad: ons 14 feb 2018

Skadan avslutar karriären för Hull City-spelaren

Det var förra säsongen som Hull Citys Ryan Mason skallade ihop med Chelseas Gary Cahill, igår kom beskedet om att spelaren tvingas avsluta karriären efter skadan.

Den 22.e januari kommer föralltid att vara ett datum som ger Ryan Mason kalla kårar, i en nickduell med Gary Cahill kom han in lite sent och båda spelarna nickade ihop. Cahill ådrog sig inga skador och spelade vidare medan Ryan Mason försattes i koma och tvingades genomgå flera operationer.

Sedan dess har 26-åringen kämpat på och i somras trodde många att han skulle vara redo för premiären av Championship, men det dröjde och ju längre tiden gick desto mer stod det klart att Mason inte var i form för att spela någon fotboll.

Efter många turer med klubbens läkare och olika specialister står det nu dock klart att Mason tvingas avsluta sin karriär endast 26 år gammal. Läkarna kan inte garantera hans säkerhet på plan och ytterligare slag mot huvudet skulle kunna ge fruktansvärda följder.

Mason som hade behövts i Hull som efter att man åkte ur Premier League förra säsongen nu har det riktigt kämpigt i Championship och ligger för närvarande på 21.e plats i tabellen.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber