Neymar går till Real Madrid?

Neymar går till Real Madrid?
Publicerad: tors 15 feb 2018

Flertalet källor placerar honom där

Ända sedan Neymar på riktigt spelade in sig på den stora fotbollsscenen i världen har ett flertal källor placerat honom i Real Madrid, än så länge har det inte blivit så men får man tro Marcelo så kommer Neymar en dag att representera Real Madrid.

I somras valde Neymar att flytta från Barcelona till Paris Saint Germain, även om tiden i PSG visserligen varit helt godkänd har Neymar inte riktigt lyckats nå upp till den där nivån som han hade under tiden i Barcelona. Många gånger har det rapporterats om att Neymar inte riktigt trivs i klubben och att spelaren även inte riktigt drar jämnt med lagkamraterna.

Marcelo spär på ryktena

Därför känns det inte särskilt överraskande när nu Marcelo spär på ryktena om en eventuell flytt för Neymar. Real Madridspelaren berättar i en intervju med Brasiliansk media om hur han en dag mycket väl kan se Neymar i Real Madrid.

Jag kan mycket väl se honom hos oss, Neymar är en perfekt spelare för Real Madrid och jag tror och hoppas att han flyttar till oss inom en snar framtid.
Neymar själv har inte kommenterat Marcelos utspel och även om Neymar som sagt en dag mycket väl kan komma att bli en del av Real Madrid har Los Blancos de senaste åren mer och mer gått ifrån det här med att värva galacticos till klubben, något som talar emot en eventuell flytt för Neymar.

Även om Neymar inte kommenterade Marcelos utspel fick stjärnan frågan i slutet av januari efter en match mot Montpellier och då tog stjärnan alla rykten med ro.

Det kommer alltid att finnas spekulationer, när jag var i Santos var det likadant. Under åren i Barcelona också. Och vet ni? I varje transferfönster är det spekulationer med mitt namn, det är omöjligt att inte vara inblandad i det där.
100% bonus upp till 100 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt | Gäller nya spelare från 22 december 2020 | Min. insättning 100 kr | Bonusen är giltig i 60 dagar utan omsättningskrav

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber