Pappersstrul för Kalmar FF

Pappersstrul för Kalmar FF
Publicerad: fre 16 feb 2018

Utan papper för hela fem spelare

Tävlingspremiären närmar sig för Kalmar FF som i helgen går in i Svenska Cupen och möter Åtvidaberg och nu börjar det bli bråttom att få igenom alla papper på några av sina nyförvärv.

Pappersstrul är på inget sätt något som är nytt för klubbar i Allsvenskan, nästan varje säsong så finns det några problem, men för Kalmar FF ser nu situationen riktigt jobbig ut. Klubben står för närvarande utan papper på hela fem spelare och nu börjar det att brinna minst sagt i knutarna för att få klart alla papper.

Klubbens ordförande Thomas Andersson Borstam säger till Barometern att läget visserligen inte är optimalt, men att man ändå hade med i beräkningarna att det kunde bli såhär.

Nixon och Chima har fått arbetstillstånd. Det tar längre tid för Gbenga och honom har jag redan räknat bort. Men det spelar kanske inte så stor roll då vi ändå ska matcha igång honom på ett förnuftigt sätt. Hiago har familjen med sig och då tar Migrationsverket längre tid på sig.
Utöver arbetstillståndet så krävs det även att spelarnas licenser flyttas över till Sverige, något som är på gång men än så länge inte har skett berättar Borstam som ändå räknar med att det kommer gå smidigt.

Vi väntar svar från fyra olika förbund: Nigeria, Brasilien, USA och Italien. Ett internationellt transfercertifikat ska godkännas av förbundet i de länder spelarna verkade senast. Allt sker elektroniskt och där är jag inte orolig. Det brukar gå snabbt.
Matchen mot Åtvidaberg spelas på lördag klockan 14.00.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber