Kan Liverpool rubba Porto?

Kan Liverpool rubba Porto?
Publicerad: ons 14 feb 2018 | Uppdaterad: ons 14 feb 2018

FC Porto möter Liverpool hemma

Jürgen Klopp och hans mannar beger sig idag till Portugal för ett riktigt tufft möte med FC Porto, portugiserna har bara förlorat två matcher hemma sedan augusti 2016 medan Liverpool har haft det tufft på bortaplan i Europa.

Att sia något om denna match känns såhär på förhand nästan omöjligt, det som dock kan spela något i favör för Liverpool är det faktum att Porto lyckades med konststycket att släppa in hela tio mål under gruppspelet och ändå krångla sig vidare som tvåa i gruppen. Här finns som sagt en riktigt fin möjlighet för Liverpool att utnyttja sin fina offensiv, men även Porto är duktiga offensivt och är inte Liverpool rejält på tårna och spelar bättre än vanligt i defensiven så kan det bli jobbigt.

Fattas hos Liverpool gör Emre Can som är avstängd och även Nathaniel Clyne och Joe Gomez är osäkra på spel ikväll. Hos hemmalaget är truppen mer eller mindre helt frisk, det enda frågetecknet som finns i dagsläget är André André som har dragits med en skada den sista tiden, men nu som går för fullt i träning igen.

Får Liverpool med sig ett bra resultat idag så lär dem inte ha några större problem med att avancera i Champions League, Porto har bevisligen väldigt svårt för plocka poäng i England och med det fina facit som Liverpool har hemma på Anfield så hänger oerhört mycket på hur det går ikväll.

Matchen sparkar igång klockan 20.45. Betta och få bästa oddsen hos Betsson!
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber