Linus Söderström tillbaka till HV71

Linus Söderström tillbaka till HV71
Publicerad: tis 20 feb 2018 | Uppdaterad: tis 20 feb 2018

Repat sig från fjolårets skada

Inför slutspelet i SHL får nu HV71 tillbaka en riktigt viktig kugge, det är fjolårets succémålvakt Linus Söderström som nu verkar vara på väg tillbaka igen efter sin skada.

Linus Söderström var under förra säsongens slutspel en mycket stor anledning till att HV71 kunde gå hela vägen till ett SM-guld. Målvakten stod för flera riktigt bra insatser och belönades under sommaren med ett kontrakt med New York Islanders, tidigt stod det dock klart att Söderström skulle stanna i HV ytterligare en säsong innan han flyttade över atlanten. Uppladdningen inför den flytten kom dock av sig rejält då Söderström ådrog sig en riktigt jobbig bukskada i början av säsongen.

Sedan dess har vägen varit minst sagt krokig för Söderström som haft ett flertal bakslag på sin skada, vid ett tillfälle i december var det så illa att New York Islanders tröttnade och flög över målvakten till USA för att där behandla honom. Vid det tillfället var det oklart om ens Söderström skulle återvända till Jönköping, men nu står det alltså klart att han kommer tillbaka.

Målvakten har redan börjat träna med HV71 och förhoppningen är att Söderström mycket snart kommer vakta målet hos smålänningarna. I en intervju med Jönköpings Posten uttalar sig klubbens sjukgymnast Andreas Frostemark såhär.

Islanders skickar tillbaka honom färdigrehabiliterat och han kan gå rätt in i laget och träna på is. Han kanske inte tränar fulla ispass då, men nästa vecka kan han säkert köra för fullt. Islanders har bedömt att han behöver upp till två veckors tränings hos oss för att nå matchform.
Glädjande nyheter för HV som visserligen klarat sig helt okej utan Söderström får man säga, men detta är en injektion som verkligen heter duga inför slutspelet. Betta på SHL hos Betser nedan!

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber