Pontus Åberg till Edmonton

Pontus Åberg till Edmonton
Publicerad: tis 27 feb 2018 | Uppdaterad: tis 27 feb 2018
Pontus Åberg har haft svårt att ta en ordinarie tröja i Nashville Predators den här säsongen och sent i natt stod det klart att Åberg har tradats till Edmonton Oilers i utbyte mot veteranen Mark Letestu.

Åberg har den här säsongen spelat 37 matcher för Nashville, men inte riktigt lyckats få spelet att stämma samtidigt som Nashville har haft svårt att hitta någon riktigt bra plats för honom i truppen. Därför är det knappast förvånande nu när det står klart att Åberg får flytta på sig.

Edmonton Oilers säsong 2017/18 har sannerligen inte varit någon dans på rosor. Laget som många såg som en potentiell kandidat till att vinna alltihop inför säsongen har verkligen underpresterat och det är inte konstigt att man nu väljer att börja bygga om lite.

För Åbergs situation kan denna trejd vara en rejäl boost. Åberg som är en ganska liten och snabb forward kommer troligen att passa in mycket bättre i det system som Oilers spelar och med storstjärnor som Connor McDavid och Leon Draisaitl kan det bli riktigt roligt för Åberg i Edmonton.

Mark Letestu som kom i utbyte mot Åberg valde Nashville att skicka vidare direkt till Columbus Blue Jackets som under en längre tid varit på jakt efter en veteranforward.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber