Monsterkrav från målvakten David De Gea

Monsterkrav från målvakten David De Gea
Publicerad: tis 27 feb 2018

Manchester Uniteds målvakt vill ha kraftig löneförhöjning

Manchester Uniteds målvakt David De Gea har under flera säsonger placerats i Real Madrid och nu kommer rapporter från Manchester att målvakten lagt fram sitt krav för att stanna hos United.

David De Gea har under de senaste åren vuxit fram som en av världens absolut bästa målvakter och redan när flyttlasset gick till United hade Real Madrid sina ögon på burväktaren. I takt med att målvakten har fortsatt att utvecklas och nu rankas som en av de allra största i världen har givetvis intresset från Real Madrid ökat.

Kräver tre miljoner kronor per vecka

United har dock än så länge lyckats behålla sin spelare, men nu kommer det rapporter om att det kommer bli oerhört dyrt för United att nu skriva nytt kontrakt med De Gea. Enligt rapporter i England ska De Gea under helgen lämnat sina lönekrav för ett nytt kontrakt där han enligt uppgift kräver hela tre miljoner kronor i veckan.

Magstarkt minst sagt och många undrar nu om inte United kommer att försöka få till en försäljning av målvakten under sommaren då man inte ska vara beredd att spendera så stora summor på målvaktspositionen.

De Gea själv har varit väldigt tyst kring situationen, men enligt spanska Marca ska De Gea sedan barnsben vara ett fan av Real Madrid och han med tanke på familjesituationen gärna skulle vilja återvända till Spanien i sommar.

Ytterligare en sak som har spelat in i det här tros vara det faktum att Manchester United nyligen gav nya monsterkontrakt till både Paul Pogba samt Alexis Sanchez något som fick De Gea att tycka att han var underbetald.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber