Vart hamnar Erik Karlsson?

Vart hamnar Erik Karlsson?
Publicerad: tis 27 feb 2018

Lämnar sannolikt Ottawa

Erik Karlsson, en av många erkänd som världens bästa back inom hockeyn är vad det verkar, tillgänglig för trade. Det hade varit otänkbart för sex månader sedan att sitta här och fundera över Erik Karlssons framtid i Ottawa, men den senaste tidens händelser talar sitt tydliga språk. Karlsson lär lämna Ottawa.

Situationen i Ottawa börjar se allt mer omöjlig ut. Klubben spelar i en arena långt utanför stadskärnan och lyckades inte ens sälja ut en match i konferensfinalen förra säsongen. Klubben har gått rejäl kräftgång hela säsongen, och nu verkar det alltså som att Erik Karlsson kommer att lämna klubben. Detta då relationen med ägaren Eugene Melnyk ser ut att ha kraschat fullständigt. Toppkandidaterna för att landa Erik Karlsson som kommer att vara otroligt dyr är bland annat Tampa Bay, San Jose och Vegas. Utöver detta så ser nog i stort sett varenda klubb över sitt hus och vad man kan tvingas behöva ge upp för att få en sådan klasspelare som Erik Karlsson i laget.

Skulle det nu bli verklighet av det här, att Erik Karlsson vid 21.00 svensk tid ikväll spelar någon annanstans än i Ottawa är det frågan om det inte blir den slutgiltiga spiken i kistan för Ottawa Senators. Det kommer då bli oerhört svårt att få till någon form av entusiasm kring det laget och den där eventuella flytten till Quebec City känns allt närmare. Ett Ottawa utan Erik Karlsson gör verkligen klubben till den osexigaste i hela NHL.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber