Elias Pettersson ikapp Forsberg på poäng

Elias Pettersson ikapp Forsberg på poäng
Publicerad: ons 28 feb 2018 | Uppdaterad: ons 28 feb 2018

Tangerade poängantalet från juniorsäsongen

Mycket den här säsongen i SHL har handlat om Frölundas Rasmus Dahlin, men en annan spelare som också ser superintressant ut inför framtiden är Växjös Elias Pettersson.

Det var i gårdagens match mot Rögle som Växjö vann med 5-0 som Elias Pettersson stod för två assist och med det tangerade Peter Forsbergs poängskörd från sin juniorsäsong. Riktigt imponerande minst sagt och med några matcher kvar av säsongen lär Pettersson inte ha några problem att passera Forsberg.

19-åringen har varit en av Växjös absolut viktigaste spelare den här säsongen och spelar med största sannolikhet i NHL och Vancouver Canucks till hösten, men spelaren själv är precis som Rasmus Dahlin väldigt blygsam när han får höra om sitt tangerade rekord av Expressen.

Det känns fantastiskt, han var min första idol, att tangera hans rekord är stort för mig. Jag är väldigt glad över det.
Växjö kan snart säkra seriesegern och kommer att gå in i slutspelet som storfavoriter till att ta hem SM-guldet till Växjö. Pettersson själv vill dock inte prata om det utan fokuserar istället på nuet och hur klubben ska kunna ta ytterligare steg till nästa match.

Vi får skita i tabellen och bli bättre till varje match och förbereda oss till slutspelet. Fokus just nu är helt på att göra avslutningen av serien på bästa sätt.
Växjö leder för tillfället SHL på 104 poäng.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber