Helgens tre hetaste matcher

Helgens tre hetaste matcher
Publicerad: fre 2 mar 2018 | Uppdaterad: fre 2 mar 2018
Så var det äntligen fredag igen och veckan börjar gå mot sitt slut, och nu till helgen så bjuds vi på en söndag utöver det vanliga med tre oerhört intressanta matcher.

Söndag 16.15 Barcelona – Atletico Madrid

Toppmöte i La Liga när ettan Barcelona går upp mot tvåan Atletico Madrid. Klubbarna skiljs just nu åt av fem poäng och en vinst i den här matchen för Atletico och vi kan förvänta oss en riktigt spännande avslutning av säsongen. Gästande Atletico har imponerat stort på många den senaste tiden och kommer till spel med flera vinster i bagaget och har sett nästintill ostoppbara ut den senaste tiden. Lite smolk i bägaren finns dock för Atletico då 22-åriga Lucas Hernandez missar matchen på grund av skada.

Hemmalaget Barcelona å sin sida kommer också till spel med en väldigt fin form den sista tiden förutom den där plumpen mot Chelsea i Champions League. Klubben är i stort sett helt friskt förutom Nelson Semedo som beräknas vara borta i cirka fem veckor med en ljumskskada.

Söndag 17.00 Manchester City – Chelsea

Drabbningen mellan Manchester City och Chelsea har alla förutsättningar för att bli något utöver det vanliga. Manchester City tuffar på riktigt bra i ligan och hade inga problem överhuvudtaget att avfärda Arsenal i sina två senaste matcher. Peps lagbygge ser nu otroligt stabilt ut och klubben kan mycket väl vara på väg mot en rekordsäsong.

Gästande Chelsea har dock haft det tuffare, klubben har inte kommit upp i den nivå som många förväntade sig inför säsongen, men det ska sägas att både spelet och resultaten har sett mycket bättre ut den senaste tiden. Harmonin ser ut att ha återvänt till Stamford Bridge och med kniven på strupen för Chelsea i detta möte finns alla ingredienser här för en riktig toppmatch.

Söndag 20.45 Milan – Inter

Serie A bjuder på söndagskvällen på en riktig smällkaramell i form av Derby della Madonnina. Milan mot Inter och det finns få saker inom fotbollen som går upp emot detta fantastiska derby. Inter har efter några knackiga säsonger nu hittat tillbaka till ett spel som verkar fungera och men ligger för tillfället på en fjärdeplats i Serie A. Grannen Milan har dock inte haft det lika bra den senaste tiden och den forna storklubben har verkligen inte kommit upp i den nivå som många trodde och hoppades på inför säsongen.

Klubben parkerar för närvarande på en sjundeplats i tabellen och blir det förlust på söndag mot rivalen Inter så kan vi nog räkna med att en hel del huvuden kommer att rulla i Milan.

Betta på matcherna hos Betsson

Spana in de hetaste oddsen och betta på matcherna hos Betsson. Använd knappen nedan så får du även en välkomstbonus!
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber