Tar sig Tottenham vidare?

Tar sig Tottenham vidare?
Publicerad: ons 7 mar 2018 | Uppdaterad: ons 7 mar 2018

Möter Juventus ikväll

Tottenham har varit ett riktigt glädjeämne i Premier League den här säsongen och klubben som tidigare setts som något av en underpresterare verkar nu ha fått ordning på grejerna. Frågan många nu ställer sig är huruvida man kan slå ut Juventus ur Champions League ikväll.

Det första mötet klubbarna emellan var en riktig höjdarmatch. Båda lagen gick verkligen ut för att vinna och även om Tottenham för det mesta förde spelet så var Juventus med bra matchen igenom och även om resultatet 2-2 kändes lite i underkant för Tottenham gick det inte att klandra något av lagen direkt.

Inför kvällens möte kommer Juventus från en omtumlande helg i Italien där fotbollen mer eller mindre stått helt still sedan det tragiska dödsfallet av Daniele Astori i Fiorentina. Klubben lär dock komma taggade till tänderna, att tappa 2-0 i första matchen sved en hel del i Turin och med Dybala återigen i laguppställningen hoppas nu Juventus att man ska kunna skaka om Tottenham rejält. Just offensiven kommer bli oerhört viktig för Juventus som kommer att tvingas gå offensivt i matchen.

Hemmalaget Tottenham lär gå in med ett helt annat fokus, man kommer vilja försvara resultatet från förra matchen och risken som finns nu är att man kanske lägger lite för mycket fokus på det. Hos motståndarlaget Juventus finns det en helt annan erfarenhet av denna typ av matchen och även om man får se Tottenham som favoriter inför matchen bör man höja ett varningens finger för detta. Det favoritskap som Tottenham har nu är inte något som klubben vanligtvis bär och även om truppen består av spelare som givetvis har spelat stora matcher tidigare så är det en helt annan sak när man nu går in tillsammans för en klubb som törstar efter framgång.

Matchen sparkas igång klockan 20.45 och ni bör se till att bänka er, detta har all potential till att bli en riktigt rolig tillställning.
100% bonus upp till 100 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt | Gäller nya spelare från 22 december 2020 | Min. insättning 100 kr | Bonusen är giltig i 60 dagar utan omsättningskrav

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber