Julian Draxler förbannad

Julian Draxler förbannad
Publicerad: ons 7 mar 2018 | Uppdaterad: ons 7 mar 2018

Tuff kväll för PSG igår

PSG hade en riktigt tuff kväll mot Real Madrid igår och klubbens underpresterande i Champions League börjar nu mer eller mindre bli en tradition och inte nog med att tränaren Unai Emery lär hänga riktigt löst så riktas nu svidande kritik mot tränaren.

Under sommaren slog PSG på den riktigt stora trumman när man valde att plocka in spelare som Neymar och Kylian Mbappé. Där och då berättade också klubben att det givna målet för året var att gå hela vägen och vinna Champions League. Saker och ting blev ju inte riktigt så då man igår inte alls kom upp i den nivå som krävs och fick återigen se sig utslagna ur Champions League.

Julian Draxler byttes inte in, förrän senare

Som att förlusten i sig inte var nog så börjar det nu sippra ut dålig stämning i fransk media kring laget med. Speciellt förbannad ska Julian Draxler vara. Med dryga 25 minuter kvar av matchen så såg det ut som att Draxler skulle få komma in för PSG, men då spelaren stod redo på sidlinjen valde tränaren Unai Emery att plocka tillbaka spelaren till bänken. En märkbart irriterad Draxler satte sig återigen på bänken och trots att han fick komma in lite senare i matchen så ska spelaren fortfarande vara irriterad på tränaren. I en intervju med SportBild efter matchen säger han såhär.

Det var okänsligt och jag förstod inte hur han tänkte. 1-1-målet gav oss inte någonting. Jag vet inte vad som hände och jag förstod inte hur han tänkte. Jag blev förvånad och arg.
Utöver detta så rapporterar flera tidningar i Frankrike att flertalet av spelarna ska vara mycket upprörda över Emerys sätt att leda laget och oddsen för att Emery får sitta kvar är nu inte särskilt goda.

Gårdagens match slutade 2-1 till Real Madrid vilket betydde ett sammanlagt resultat av 5-2 till spanjorerna, för fransmännen är det nu bara att ladda om inför slutspurten av Ligue 1.
100% bonus upp till 100 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt | Gäller nya spelare från 22 december 2020 | Min. insättning 100 kr | Bonusen är giltig i 60 dagar utan omsättningskrav

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber