Mardrömsbesked för Malmö Redhawks

Mardrömsbesked för Malmö Redhawks
Publicerad: mån 12 mar 2018 | Uppdaterad: mån 12 mar 2018

En av de största stjärnorna missar serien

Inför kvartsfinalen mellan Frölunda och Malmö är göteborgarna givna storfavoriter och frågan är om inte Frölunda under måndagen blev än större favoriter då Malmö meddelade att en av deras största stjärnor missar hela serien.

Nichlas Hardt uteblir

Det är Nichlas Hardt som utgick under lördagens match som nu ser ut att missa hela kvartsfinalen, det meddelade idag Peter Andersson. Hardt var en av Malmös absolut viktigaste kuggar under förra årets serie mot Växjö där spelaren var oerhört duktig på att krypa in under skinnet på motståndarna och verkligen störa Växjö. En spetsegenskap som Malmö sannerligen hade behövt i matcherna mot Frölunda men som man nu alltså får klara sig utan.

Förutom Hardts egenskaper som spelare blir det nu också ett jobbigt läge för Malmö då kedjan med Hardt, Forssell och Storm varit väldigt viktiga för Malmö. Att försöka fylla det hålet kommer bli oerhört svårt för Malmö som har en riktigt tunn trupp. Det finns dock en liten ljusglimt här för Malmö, troligen kommer Kim Rosdahl få gå in istället för Hardt.

Rosdahl har denna säsong fungerat som en trettonde forward i Malmö och även om han i mångt och mycket är en sämre spelare än Hardt så är detta en ypperlig chans för honom att spela in sig i laget på allvar. Vi har tidigare sett spelare kom in lite från sidan i ett slutspel och det har blivit succé, det möjligheten finns här för Malmö och Kim Rosdahl.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber