Tufft skadeläge för Malmö FF

Tufft skadeläge för Malmö FF
Publicerad: tis 13 mar 2018

Tre spelare tvingades avbryta matchen mot IFK Göteborg

Matchen mot IFK Göteborg i Svenska Cupens kvartsfinal skulle visa bli sig riktigt kostsam för Malmö FF, nu bekräftar klubben att man i matchen drog på sig ett flertal jobbiga skador. Många experter pekar redan nu ut Malmö FF som en solklar favorit till att vinna Allsvenskan 2018, men starten på säsongen kan mycket väl bli mycket tuffare än vad klubben förväntat sig.

Totalt rör det sig om tre spelare som alla tvingades avbryta matchen mot IFK Göteborg. Oscar Lewicki utgick med skada, precis som Andreas Vindheim och Arnór Traustason. Av dessa verkar det som att skadan på Andreas Vindheim är den mest allvarliga och såhär säger klubbens fysioterapeut Jesper Robertsson om skadan på Vindheim.

Vindheim landar olyckligt på knät och det vi har kunnat se är att det påverkat den bakre ledkapseln i knät. Det innebär att han kommer att vara borta ett par veckor, han landade väldigt olyckligt.
Själva situationen som sådan var inte ful eller ojuste på något sätt utan norrmannen hade en väldig otur när han landade och Robertsson bekräftade också att spelaren kommer att genomgå en magnetröntgen under veckan.

För de andra två spelarna ser det bättre ut, både Lewicki och Traustason ska ha ont, men vad klubben kan se såhär långt så borde det gå över de kommande dagarna och med lite tur så är dem spelklara till matchen mot Östersund på lördag.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber