Rögle rensar truppen

Rögle rensar truppen
Publicerad: fre 16 mar 2018 | Uppdaterad: fre 16 mar 2018

Förändringar på gång efter elfteplats i SHL

Rögle hade en tuff säsong i SHL, men tack vare att man hittade någon form av spel i mitten av säsongen kunde man rädda kontraktet och nu har man påbörjat bygget inför nästa säsong.

Rögle lyckades knipa en elfteplats i SHL och lyckades därmed undvika negativt kval, men samtidigt så gick man inte till slutspel och att saker och ting skulle ändras i klubben har varit känt under en längre tid och nu har alltså sportchefen Christ Abbot påbörjat rensningen.

Sedan tidigare står det klart att Edwin Hedberg lämnar klubben för Skellefteå AIK samtidigt som även Daniel Sylwander och Filip Karlsson får lämna klubben. Tidigare idag meddelade man också att man gör en del förändringar i ledningen då assisterande tränaren Patrik Ross även han har gjort sitt i klubben. Såhär säger Chris Abbott till klubbens hemsida om besluten.

Det är några tuffa beslut som har behövts ta, en del har varit länge i föreningen, men besluten är tagna för Rögles bästa. Vi vill tacka dem för allt de gjort för Rögle och önskar dem lycka till i deras fortsatta karriärer. Kanske korsas våra vägar igen i framtiden.
Att det behövdes något nytt och fräscht i Rögle har länge varit tydligt, klubben som länge åkt jojo mellan Hockeyallsvenskan och SHL måste sannerligen komma med något nytt till nästa säsong för annars kan man mycket väl trilla ur igen. De här förändringarna som Chris Abbott nu har påbörjat känns väldigt spännande, Abbott har kommit in i klubben med väldigt mycket energi verkar det som och lyckas man bara knyta till sig en ordentlig målvakt samt en hyfsad målskytt kan Rögle mycket väl vara ett slutspelslag redan nästa säsong.

Nya spelare sägs också redan vara på väg in, enligt HD så förhandlar redan Rögle med åtta spelare så att Rögle kommer se annorlunda ut nästa säsong känns redan givet.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber