Tufft läge för Brynäs

Tufft läge för Brynäs
Publicerad: tis 20 mar 2018 | Uppdaterad: tis 20 mar 2018

Möter Växjö ikväll i kvartsfinal

Ikväll ställs Brynäs mot Växjö i kvartsfinalerna av SHL och Brynäs kunde sannerligen vara i bättre form än vad laget befinner sig i.

Åttondelsfinalerna mot Luleå blev tuffa bataljer där Brynäs visserligen gick segrande ur, men frågan är om inte segern kom till ett väldigt dyrt pris. Gefle Dagblad meddelar idag att hela fem spelare i truppen mycket väl kan lida av hjärnskakningar. Ett riktigt jobbigt besked för Brynäs som redan på förhand slår rejält i underläge mot seriesegrarna Växjö.

Spelarna det ska handla om är Johan Alcén, Ludvig Nilsson, Lukas Kilström, Elias Fälth och Jonathan Granström. Från klubbens sida är det dock locket på och när tidningen försöker få en kommentar kring skadeläget är sportchefen Stefan Bengtzén mycket fåordig.

Jag kommenterar ingenting om läget i spelartruppen.
Det finns dock en liten ljusglimt i truppen, Kevin Clark som varit skadad under en längre tid verkar vara tillbaka ikväll och kan vara en nyttig injektion för Brynäs. Sedan tidigare är också Daniel Paille långtidsskadad.

Växjö leder matchserien med 1-0 efter en 4-1 vinst i förrgår och det läget för Brynäs ser sannerligen inte bättre ut med de skador som nu drabbat klubben. Vill du betta på matchen och se aktuella odds? Klicka dig in på Betsson nedan!
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber