Potter stannar i Östersund

Potter stannar i Östersund
Publicerad: ons 21 mar 2018 | Uppdaterad: ons 21 mar 2018

Lättnad efter bläcket på långtidskontraktet

Hela Östersund kunde igår dra en lättnadens suck när klubben basunerade ut att man knutit upp tränaren Graham Potter på ett långtidskontrakt.

Graham Potter kan mycket väl vara den mest omtyckte människan norr om Uppsala i hela Sverige just nu. Den resa tränaren gjort med Östersunds FK saknar motstycke i svensk idrottshistoria. Under den senaste veckan har ryktena kring tränaren stått som spön i backen kring Potters framtid i klubben och han kopplades bland annat samman med ett tränarjobb i Southampton, men Potter trivs bra i Östersund och säger till osdsport.se att det aldrig fanns några tvivel kring att förlänga med klubben.

Jag har aldrig varit på väg härifrån. Det har aldrig funnits någon sanning i det som skrivits, men det är ju alltid spekulationer inom fotbollen. Man kan se det som ett bevis på hur bra jag trivs här. Det finns mycket jobb kvar att göra innan jag lämnar ÖFK.
Det nya kontraktet är skrivet på fyra år och betyder oerhört mycket för ÖFK som efter succén i Europa League nu ses som en självklar utmanare till Malmö FF om titeln i Allsvenskan denna säsong. Lyckas man bara behålla sina spelare så kan Östersunds 2018 bli ännu bättre än 2017. Potentialen i klubben är större än i stort sett hos alla andra klubbar i Allsvenskan.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber