Andersson byter ut hela startelvan

Andersson byter ut hela startelvan
Publicerad: tis 27 mar 2018

Möter Rumänien ikväll - testar ny trupp

Sverige föll i helgens match mot Chile med 2-1, men förlusten gav viss mersmak och var nog en viktig genomkörare för Janne Andersson och hans mannar. Ikväll möter man Rumänien borta och då mönstrar Janne Andersson en helt ny elva.

Att den här omgången med landskamper verkligen blandar högt och långt visste vi sedan tidigare. Janne Andersson och hans ledning ville få en riktig genomkörare mot Chile för att sedan varva ner det med en enklare bortamatch för att få lufta alla spelare i truppen. På topp ikväll finner vi Kiese-Thelin samt John Guidetti och Ken Sema och Jimmy Durmaz startar på yttermittfältet. I försvaret får vi se Pontus Jansson som också kommer att få bära kaptensbindeln. Andreas Granqvist börjar på bänken. Just Pontus Jansson kommer bli väldigt intressant att se, mittbacken har pratat mycket i media om hur han vill spela till sig en plats i startelvan och även om potentialen sannerligen finns där, ska det nog mycket till för att Andersson ska byta ut sitt mittbackslås med Granqvist och Nilsson-Lindelöf.

Matchen sparkas igång klockan 20.30 och sänds på TV4, här nedan finner du hela Sveriges startelva i matchen.

Startelvan inför matchen mot Rumänien

Karl-Johan Johnsson

Johan Larsson - Pontus Jansson - Filip Helander - Niklas Hult


Jimmy Durmaz - Oscar Hiljemark - Alexander Fransson - Ken Sema

John Guidetti - Isaac Kiese Thelin
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber