Engvall taggad inför premiären

Engvall taggad inför premiären
Publicerad: lör 31 mar 2018 | Uppdaterad: lör 31 mar 2018

Engvall och Gren begraver stidsyxan

Gustav Engvall och IFK Göteborgs sportchef Mats Gren har nu valt att gräva ner stridsyxan och det var en taggad Engvall som under fredagen mötte media efter sin första träning med laget.

Konflikten mellan Engvall och Mats Gren går tillbaka till 2016 när anfallaren lämnade laget och de båda bråkade om pengar samt att Engvall gick ut i media och riktade skarp kritik mot Gren. Nu ska det dock vara glömt och Engvalls fokus ligger nu helt och hållet på IFK Göteborg.

Det känns bra och det är trevligt att vara i Göteborg igen. Det har känts som ett hem för mig sedan tonåren. Här har jag gjort en del grejer och det känns kul.
Engvall som under förra säsongen var utlånad till Djurgården och vad det verkar trivdes väldigt bra har redan fått en del kritik från fansen i Blåvitt då han gick ut på twitter och gratulerade Djurgården till segern i svenska cupen, något som inte sågs med blida ögon hos alla, Engvall själv tar dock kritiken med ro.

Det var min första säsong i min fotbollskarriär där jag spelade regelbundet varje vecka och den känslan var fantastisk. Det upprymde mig mycket. Jag är glad att jag fick de matcherna i Djurgården, men nu är allt fokus på Blåvitt så klart.
Engvall som till vardags tillhör Bristol City har inte fått någon vidare speltid i klubben och under fredagen berättade också spelaren för media att klubben ville försöka sälja honom i vintras, men att han då hellre ville vänta till sommaren.

Jag kände inte riktigt för det just då. Jag tänkte att det tar vi i sommar, men allt eftersom så blev ett lån aktuellt. Så att jag kan visa att jag finns.
Engvall berättade också att även Djurgården och Häcken var intresserade av att plocka in honom nu, men att det inte kändes rätt med varken Djurgården eller Häcken.

Jag tänker på Poya och jag har snackat med gubbarna i laget och det känns väldigt intressant. Jag tror att många tänker att Blåvitt inte har de kraven på sig som innan, men jag tror att vi kan göra det bra. Vi har många nya spelare och det kan ta ett tag att spela ihop sig, men jag är väldigt exalterad över att vara här. Vi har något bra på gång.
IFK Göteborg premiärspelar borta mot Trelleborg den 1.e April klockan 17.30. Betta på matchen och få schyssta odds hos Bethard nedan.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber