Malmö FF vann sin premiär

Malmö FF vann sin premiär
Publicerad: tis 3 apr 2018 | Uppdaterad: tis 3 apr 2018
Malmö FF spelade under måndagen sin första match i Allsvenskan 2018 och man gjorde det borta mot Elfsborg. Malmö lyckades vinna en jämn match med 2-1, men frågan nu många ställer sig är huruvida Malmös 1-0 mål skulle vara godkänt.

Det var i situationen precis innan Mattias Svanbergs 1-0 som bollen enligt många var utanför kortlinjen. Experterna i Cmores studio var alla överens om att det såg ut som att bollen precis passerat kortlinjen när Marcus Rosenberg fick kontroll på bollen och kunde skicka in den till Svanberg som tryckte dit 1-0 målet. Matchens domare Bojan Pandzic fick efter matchen frågor kring situationen och valde då att svara såhär.

Jag kan omöjligt se det och min assisterande tar beslut där och då. Sen finns det inga bra bilder där man ser att hela bollen är över linjen, förmodligen är den inte över.
Elfsborg kunde dock resa sig efter det tuffa målet och kvitterade genom Victor Prodell efter ett fint inlägg av Simon Lundevall. Hemmalaget kunde dock inte hålla undan hela första halvlek ut, utan istället kunde Malmö göra 1-2 efter en markeringsmiss av Elfsborg som gjorde att Rosenberg blev helt fri i straffområdet.

Tre friska poäng in på kontot för Malmö alltså och nu är verkligen Allsvenskan igång igen. Malmö nästa motståndare är AIK, en match som spelas den 9/4 och sannerligen har potential att bli något utöver det vanliga.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber