Tangnes tackar för sig i Linköping

Tangnes tackar för sig i Linköping
Publicerad: tors 5 apr 2018 | Uppdaterad: tors 5 apr 2018

Tränaren bryter sitt kontrakt efter förlust i kvartsfinal

Säsongen blev inte riktigt som många fans i Linköping hoppades, laget åkte ur i kvartsfinalen mot Djurgården och under onsdagen kom beskedet att tränaren Dan Tangnes väljer att bryta sitt kontrakt med klubben.

Tränaren som hade två år kvar på kontraktet har efter uttåget tagit sig en rejäl funderare och säger såhär till klubbens hemsida om beslutet att bryta sitt kontrakt.

Efter det snöpliga uttåget i sista matchen mot Djurgården försvann all energi ur kroppen. Men nu har det gått en tid och jag har haft påskhelgen på mig att fundera och kommit fram till att jag inte kommer att kunna uppbringa den energi och motivation som krävs. Därför vill jag vara ärlig mot klubben och vi har i dag suttit hela dagen med klubbledningen och gått igenom massor av olika saker.
Klubbens general manager Fredrik Emvall uttalar sig även han om Tangnes beslut att lämna klubben och säger såhär.

Det är naturligtvis tråkigt när en viktig och nära medarbetare lämnar oss, men nu övergår förstås allt fokus till att hitta en ersättare och bygga ett nytt tränarteam inför den kommande säsongen.
Vad som väntar Tangnes nu är osäkert, men säkerligen lär vi se tränaren i ett bås snart igen. Tangnes har sedan han kom till LHC säsongen 2015/16 tagit flera kliv som tränare och lär inte stå utan erbjudanden. För Linköping inleds nu jakten på en ny tränare som kanske kan hjälpa klubben till att ta det där lilla steget som krävs för att ta sig hela vägen till en SM-final.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber