Buffalo störst chans på Dahlin

Buffalo störst chans på Dahlin
Publicerad: tors 5 apr 2018 | Uppdaterad: tors 5 apr 2018

Rasmus Dahlin kan gå till Buffalo Sabres i sommarens NHL-draft

Efter nattens förlust mot Ottawa Senators har nu Buffalo Sabres störst chans att få plocka hem Rasmus Dahlin i sommarens NHL-draft.

Rasmus Dahlins aktier i NHL har fortsatt att öka hela säsongen och att få vinna sommarens draftlotteri kan verkligen ändra framtiden för en hel organisation i NHL. Efter nattens möte mellan Buffalo och Ottawa står nu alltså klart att Buffalo kommer ha störst chans att plocka hem förstavalet, nattens förlust med 2-4 betyder att Buffalo inte har någon chans att komma upp från sista plats i NHL och därmed har 18,5 procents chans att få välja först i draften.

Buffalo som för några år sedan gick miste om förstavalet när Edmonton vann lotteriet och fick plocka hem Connor McDavid. Buffalo fick i sin tur den draften Jack Eichel som på inget sätt är en dålig spelare och skulle man nu kunna krydda detta med Rasmus Dahlin så ser framtiden i Buffalo helt plötsligt väldigt ljus ut.

Draften lottas i Toronto 28:e april och endast de lag som missar slutspelet får vara med i lotteriet, här nedan finner du oddsen just nu för de inblandade lagen att få lägga vantarna på förstavalet.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber