Häcken tar avstånd från Sonny Karlsson

Häcken tar avstånd från Sonny Karlsson
Publicerad: tis 10 apr 2018 | Uppdaterad: tis 10 apr 2018
På förhand var matchen mellan Brommapojkarna och BK Häcken igår ingen match som direkt drog ögonen åt sig, men när matchuret visade 90 minuter kunde publiken konstatera att det varit en rejält grinig match, detta fortsatte sedan även in på presskonferensen.

Häcken fick under matchen två röda kort samt att tränaren Andreas Alm blev så upprörd över det andra kortet att den annars så lugna tränaren visades upp på läktaren. Brommapojkarna lyckades vinna matchen även om det ska sägas att Häcken till stora delar var det bättre laget på planen. Detta kanske också spädde på känslorna efter matchsignalen då Häckens sportchef Sonny Karlsson gjorde bort sig rejält.

Det var efter en fråga från en journalist som Karlsson tappade det fullständigt och började gapa i lokalen.

Du är för fan bedrövlig. Ärligt talat, skärp dig för fan! Vem håller du på? Är du blåvit? Ärligt talat, du är så jävla dålig. Du får inte skriva om oss. Jag vill inte prata med dig mer. Nu vet jag ju hur du ser ut.
Ett uppträdande som nu fått klubbens ordförande Anders Billström att gå ut i media och ta avstånd för Karlssons kommentarer, såhär säger han till Expressen.

Tyvärr är det något som har sagts i affekt och det kan hända i stridens hetta, men det ska inte få hända.
Vidare berättar Billström att han ännu inte hunnit prata med Karlsson om det inträffade utan kommer under morgondagen ha ett möte tillsammans med Karlsson och Dennis Andersson för att reda ut händelsen. På frågan vad det kan tänkas få för konsekvenser för Karlsson är Anders Billström förtegen, men svarar såhär.

Har det gått till så här så ser det inte bra ut. Man ska uppföra sig professionellt i alla lägen. Men jag vill höra Sonnys sida av detta också.
Häcken placerar sig för närvarande på en tiondeplats i Allsvenskan med tre poäng.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber