Säkerhetschefen svarar på kritiken

Säkerhetschefen svarar på kritiken
Publicerad: fre 13 apr 2018 | Uppdaterad: tors 20 jun 2019

Turbulent match

Tisdagens match mellan IFK Göteborg och Hammarby hade sannerligen två ansikten, den första halvleken är knappast något som lär fastna hos folk. Andra halvleken bjöd dock upp till en helt annan fotboll, men tyvärr är det inte fotbollen som varit det hetaste samtalsämnet efter matchen.

Göteborg bjöd sannerligen till fotbollsfest och både IFK och gästande Hammarby bjöd upp till rejäl feststämning på läktarna, tyvärr med vissa tråkiga inslag. Det var vid två tillfällen som Hammarbyfansen kastade upp brinnande bengaler upp på läktaren hos IFK-anhängare. Stämningen blev givetvis då väldigt irriterad och under ett par minuter där hängde verkligen något mycket tråkigare i luften. Som tur var lyckades man dock lugna ner situationen och efter matchen uttalade sig IFK Göteborgs säkerhetschef Mike Sahlénius om det som hände i en intervju med Aftonbladet där han riktade kritik även mot hemmafansen.

Det är givetvis inte okej, men våra fans är knappast oskyldiga heller, det var en reaktion som provocerades fram.
Efter detta har Mike Sahlénius fått utstå rejält med kritik och nu väljer han att svara på den i en intervju med Expressen där han säger såhär.

Det var inte så jag menade. Vi hade supportrar som häcklade på mer överdrivet än den gemene supportern, men det är inte så att våra supportrar är skyldiga till att en bengal kastas.
IFK Göteborg som förlorade matchen har nu fått ladda om inför en riktigt tuff bortamatch på söndag då man möter Östersund på Jämtkraft Arena med avspark 17.30.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber