Rasmus Jönsson på väg till Helsingborg?

Rasmus Jönsson på väg till Helsingborg?
Publicerad: fre 13 apr 2018 | Uppdaterad: fre 13 apr 2018
Helsingborgs IF har satsat rejält inför den här säsongen. Ingen kan väl knappast ha undgått att klubben i sommar får hem Andreas Granqvist och nu kommer uppgifter om att även Rasmus Jönsson kan vara på väg tillbaka till Helsingborg.

Helsingborg är nu inne på sitt andra år i superettan och målsättningen den här säsongen har varit solklar, man ska ta sig upp igen och efter förra helgens 3-1 vinst över Öster ser klubben riktigt farlig ut. Klubben värvade tungt inför säsongen och idag kommer alltså även uppgifter om att man är nära att knyta till sig Rasmus Jönsson i sommar. Spelaren själv uttalar sig om situationen där han även berättar att han redan kunde spelat i Helsingborg.

Jag var helt klart sugen på att vara med redan från starten, men vi har inte riktigt kunna hitta en lösning.
Istället så ligger nu fokus på att få klar Jönsson till sommarens fönster rapporterar Fotbollskanalen och vad det verkar så ska det nu inte finnas några hinder för att finna en lösning enligt Jönsson.

Ja, det är klart. Superettan känner jag fortfarande är ett par nivåer under det jag borde lira i, men samtidigt så säger hjärtat en annan sak. Det är en resa man gärna hade kunnat tänka sig vara med på, att spela upp HIF.
Skulle man lyckas att knyta till sig Jönsson så kommer Helsingborg bli livsfarliga i superettan under hösten. En injektion med Granqvist och Jönsson lär skrämma slag på en hel del lag i ligan. För Helsingborg så måste man dock klara av vårsäsongen innan dess och på lördag åker man upp till Täby för ett möte med IK Frej.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber