Malmö sparkar två spelare

Malmö sparkar två spelare
Publicerad: tors 19 apr 2018 | Uppdaterad: tors 19 apr 2018

Bryter kontraktet med Daniel Zaar och Robin Alvarez

Malmö Redhawks är nu klara med den genomgång man gjort av truppen efter uttåget mot Växjö och idag rapporterar Expressen att man väljer att bryta kontraktet med två av sina spelare.

Anledningen till de brutna kontrakten ska vara en mix av både spelarprestationer samtidigt som man också sett över vad man får för varje betald krona. De spelare som det sägs handla om är Daniel Zaar, och Robin Alvarez. Två spelare som tidigare varit ganska tongivande i Redhawks men som inte alls hittade rätt denna säsong och att uppgifterna kommer om att man väljer att bryta kontrakten kommer inte direkt som någon större överraskning för många. Malmö själva har inte velat kommentera uppgifterna och när Expressen ställer frågan är Patrik Sylvegård, sportchef i Malmö Redhawks fåordig.

Uppgifterna är inget som jag kan kommentera i dagsläget.
Men enligt Expressen så har både Daniel Zaar, och Robin Alvarezs agenter fått besked om att de ska söka efter nya klubbar till sina spelare. I båda fallen finns det helt klart intresse bland andra SHL-klubbar samt säkerligen något från utlandet. För Robin Alvarez så känns det ändå som att detta kan vara det rätta alternativet. Spelaren kommer från en skadefylld säsong och lär må bra av en nystart i någon annan klubb. För Daniel Zaar är det svårare, visst finns det säkerligen ett intresse men buden där lär inte direkt stå som spön i backen.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber