Rasmus Dahlin oroar sig inte för sommarens draft

Rasmus Dahlin oroar sig inte för sommarens draft
Publicerad: ons 2 maj 2018

Förväntas gå till Buffalo

I förra veckan lottades sommarens NHL-draft och Buffalo Sabres lyckas knipa förstaplatsen vilket tyder på att Rasmus Dahlin troligen kommer att hamna i Buffalo till hösten, en nyhet som inte verkar ha haft någon större inverkan på talangen.

Frölunda är tillbaka efter semestern och har nu påbörjat förberedelserna inför nästa säsong. Än så länge är Rasmus Dahlin en del av laget, men om en dryg månad kommer detta att förändras då han troligen blir plockad först i sommarens NHL-draft. Dahlin själv som blivit intervjuad i GT verkar dock inte särskilt oroad över det utan fokuserar istället mer på att göra sig redo inför nästa säsong.

Den här sommaren ska jag ha till att bygga upp min kropp.
En viktig aspekt om det ska gå vägen i NHL, Dahlin väger för tillfället lite väl tunt för NHL, men det är troligen inget som oroar lagen i NHL. Ända sedan förra sommaren har Rasmus Dahlin varit namnet på allas läppar i NHL och när nu Buffalo lyckades vinna lotteriet tyder mycket på att Dahlin får dra på sig en Buffalo uniformen till hösten.

Laget som han då kommer till har sannerligen inte rosat marknaden i NHL under de senaste åren. Trots att man har en mycket intressant lag med många unga profiler så har man inte lyckats få ihop laget på ett bra sätt och den gångna säsongen var man rent ut sagt urusla. Att bli plockad av en organisation som har haft det riktigt jobbigt verkar dock inte vara något som rör Dahlin i ryggen.

Det är ju inget som är klart. Det är bara att vänta och se. Men får jag chansen ska jag göra allt för att ta den.
I Buffalo finns även supertalangerna Jack Eichel och Casey Mittelstadt och tillsammans med Dahlin kan man bli något av en riktig attraktion till hösten i NHL.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber