Thelin sitter säkert i IF Elfsborg

Thelin sitter säkert i IF Elfsborg
Publicerad: ons 2 maj 2018

Klubbens sportchef har fortsatt förtroende

Allsvenskan 2018 har sannerligen inte börjat på ett bra sätt för IF Elfsborg. Klubben har endast lyckats skrapa ihop fyra poäng på sex matcher och rösterna om nya tränaren Jimmy Thelins framtid i klubben har redan börjat höras kring klubben. Idag meddelade dock klubbens sportchef Stefan Andreasson att han fortsatt har fullt förtroende för Thelin.

Inför säsongen tittade många på Elfsborg och tyckte att klubben i mångt och mycket tagit flera steg framåt sedan förra säsongen och förväntningarna på klubben höjdes en aning i och med anställningen av Jimmy Thelin som haft en riktigt fin karriär i Jönköping Södra. Säsongsinledningen har dock inte alls motsvarat förväntningarna och klubben ligger nu endast på säker mark i tabellen på grund av bättre målskillnad.

Efter förlusten mot Gif Sundsvall fick Thelin och Elfsborg hård kritik och nu väljer klubbens sportchef Stefan Andreasson att svara på kritiken.

Man vill alltid ha fler poäng, men vi har gjort förändringar inför den här säsongen och det tar tid. Som sagt, vi jobbar på. Det har varit många uddamålsförluster. Sådan är fotbollen, det är stolpe in ibland och stolpe ut ibland. Vårt förtroende för Jimmy är dock oförändrat och allt vårt fokus ligger nu på att stötta både tränarstaben samt spelartruppen.
Att dra i någon form av nödbroms just nu känns inte heller aktuellt och sen ligger det en hel del i det som Andreasson säger. Klubben har haft otur i väldigt många matcher och kan man bara få lite medvind så borde Elfsborg kunna klättra ganska många placeringar upp i tabellen.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber