Jonas Liwings kontrakt med SSK bryts

Jonas Liwings kontrakt med SSK bryts
Publicerad: fre 4 maj 2018 | Uppdaterad: fre 4 maj 2018

Misstänks för misshandel efter utekväll

Slutet av februari var ingen höjdare för Södertälje SKs Jonas Liwing. Under en utekväll med vänner drack Liwing för mycket och kvällen slutade med polisbil och misstanke om misshandel, sedan dess har det varit oklart kring hur spelarens framtid ser ut men idag kom besked om att Liwing och SSK väljer att bryta kontraktet.

35-åriga Jonas Liwing var vid händelsen en av SSKs viktigaste spelare med sin fina erfarenhet. Sedan händelsen i februari har inte Liwing spelat en minut för klubben och då valde klubben att gå ut med detta pressmeddelande.

Även om omständigheterna ännu är något oklara är det uppenbart att det rör sig om en oacceptabel händelse som bryter mot vår värdegrund.
I samband med denna avstängning så gick också Liwing själv ut med ett meddelande till media och fans där han bad om ursäkt för hans beteende och sa att han hoppades få återupprätta sitt förtroende hos klubben.

Jag vill be om ursäkt till min familj, laget, klubben, alla supportrar och sponsorer för händelsen som inträffat. Det var oansvarigt och omdömeslöst och jag har djup ångest och skäms över händelsen. Jag tar ansvar för situationen som uppstått och förstår att det fått konsekvenser för alla inblandade. Jag hoppas att jag får chans att återupprätta mitt förtroende hos er.
Frågan är nu vad som händer med Liwing, spelaren har en fin karriär bakom sig med dryga 300 matcher i Hockeyallsvenskan samt strax under det i SHL. Vid 35-års ålder och med det som nu hänt känns det inte särskilt troligt att han kommer hitta en klubb, i alla fall inte i de högra divisionerna.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber