Ishizaki nära att sänka AIK

Ishizaki nära att sänka AIK
Publicerad: mån 7 maj 2018

Mötet mellan Elfsborg och AIK blev ingen höjdare

Gårdagens möte mellan Elfsborg och AIK höll inte riktigt vad den lovade på förhand. AIK som har gått som tåget såhär långt i Allsvenskan kom till Borås med endast en sak på radarn, tre poäng. Det misslyckades man dock med då Elfsborg kunde stå emot bra och i slutändan var det ändå hemmalaget som var närmst en seger.

Såhär långt har AIKs säsong och Elfsborgs säsong varit vitt skilda, AIK har som tidigare nämnt gått väldigt bra medan Elfsborg har haft rejäl kräftgång. Därför var det knappast någon som såg att Elfsborg skulle vara det lag som låg närmast segern igår.

Gästerna började dock bäst och hade i stort sett bollen hela tiden i första halvlek, men det här försvarsspelet som Jimmy Thelin har pratat om verkar nu börja falla på plats och Elfsborg stod upp riktigt bra. AIK fick några chanser, men det blev aldrig särskilt farligt.

Istället var det Stefan Ishizaki och Elfsborg som fick den bästa chansen i den 93.e minuten när Ishizaki drog på ett riktigt fint skott som dock mycket retligt tog i utsidan av stolpen. Mållöst alltså på Borås Arena och det var en missnöjd Ishizaki som mötte media efter matchen.

Stolpe ut, det är riktigt surt. Man hade hellre velat ha en stolpe in där. Vi hade behövt en vinst idag, men vi fick ett oavgjort och får jobba vidare utifrån det.
AIKs tränare Rickard Norling som nog av många förväntades vara missnöjd över resultat överraskade många då tränaren inte alls verkade missnöjd utan istället nöjd över hans lags karaktär.

Vi gör en helt okej match, men vi kan inte omsätta ett ganska bra spelmomentum framför allt i första halvlek till någonting konkret i chanser och öppna lägen. Vi gör en bra arbetsinsats och är förbannade för att vi inte vinner. Jag gillar också attityden sista minuterna när till exempel Alexander Milosevic springer upp och avslutar i två anfall.
För AIK väntar nu en välbehövlig vila fram till den 14.e maj då man möter Östersund medan Elfsborg även dem spelar den 14.e men då möter Häcken.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber