Capitals fick till slut sin revansch

Capitals fick till slut sin revansch
Publicerad: tis 8 maj 2018 | Uppdaterad: tis 8 maj 2018

Lyckades skicka ut Pittsburgh Penguins

Rivaliteten mellan Washington Capitals och Pittsburgh Penguins har under många säsonger varit rejält infekterade historier. Washington och deras storstjärna Alexander Ovechkin har haft det riktigt tufft mot Penguins och många är de uttåg som varit på grund av just Penguins, men så i natt fick Washington äntligen sin revansch när man lyckades skicka ut regerande mästarna Pittsburgh ur slutspelet.

Matchserien igenom har Capitals sannerligen varit det bästa laget, men som så många gånger förr har det också stundtals sett riktigt darrigt ut. Pittsburgh har kvitterat serien två gånger, men lyckades alltså inte göra det en tredje gång för att få fram en sjunde och avgörande match. Istället kunde Capitals vinna nattens match med 2-1 vilket betyder att man vinner matchserien med totalt 4-2 i matcher och nu väntar conferencefinal mot Tampa Bay Lightning, något som Washington inte har spelat sedan 1998 när klubben gick hela vägen till Stanley Cup, men där föll mot Detroit.

Stämningen hos Washington var givetvis euforisk efter nattens vinst och för organisationen som helhet är det säkert väldigt skönt att man nu äntligen har krigat sig vidare till tredje rundan. Än mer imponerande blir det också när man lyckades göra det utan tongivande spelare som Niclas Bäckström, Tom Wilson och André Burakovsky. En av klubbens stjärnor Jevgenij Kuznetsov sa också såhär om bedriften efter matchen.

Det är ett stort avbräck att tvingas spela utan Nick och Tom Wilson. Men vi spelade för dem i kväll och gav allt och det gick ju vägen. Vi är alla väldigt glada.
Hos motståndarna Pittsburgh var det dock inte riktigt lika glatt och en som verkligen deppade ihop efter slutsignalen var Penguins Patric Hörnqvist som i intervjuerna efteråt ända mäktade med att hylla Washington för deras insats under serien.

Såklart att det känns tungt just nu. Men samtidigt måste vi ge Washington beröm, som gör en riktigt bra serie.
För Washington väntar alltså nu Tampa Bay Lightning och det är matcher som i vanliga fall brukar bjuda på riktigt fin hockey så har man lite tid över i helgen så är det nog inte helt dumt att försöka ratta in den matchen.
100% bonus upp till 500 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber