Celtics krossade Cavaliers

Celtics krossade Cavaliers
Publicerad: mån 14 maj 2018 | Uppdaterad: mån 14 maj 2018

Konferensfinalerna är här

Äntligen är NBA-slutspelet framme vid sina konferensfinaler och i första mötet mellan Boston och Cleveland bjöds vi på en riktig överkörning signerad Celtics.

Inför matchserien pratades det väldigt mycket om LeBron James, givetvis. Stjärnan krossade mer eller mindre på egen hand Toronto Raptors i rundan innan och många förväntade nog sig att James skulle fortsätta på samma spår här. Det gick dock inte riktigt som han hade tänkt utan istället var det Celtics som tidigt i matchen tog kommandot. Med ett nästintill perfekt försvarsspel samtidigt som man vissa stunder i matchen låg över 70 % från golvet. Väldigt imponerande och Marcus Morris var den som fick till uppgift att vakta James och han gjorde knappt ett fel matchen igenom.

Cavaliers överlag såg rejält tröttkörda ut och även om man aldrig ska räkna ut ett lag så är frågan om nu inte matchserien mot Indiana börjar göra sig påmind. Även James som till vardags ser så bra ut såg inte alls ut som sig själv i matchen och ska man kunna skaka om Celtics i fortsättningen så behöver James och Cavs hitta ett sätt att luckra upp Celtics försvarsspel samtidigt som man givetvis måste vara mycket bättre i defensiven, att släppa till så många öppna treor som man gjorde i denna match är inte okej på något sätt.

Även om Cavaliers med LeBron i spetsen på något sätt var favoriter på förhand så talar gårdagens resultat sitt tydliga språk. Boston Celtics har något oerhört intressant på gång och med så många unga spelare i truppen som redan är såhär långt fram kan vi mycket väl stå där om någon vecka med Boston i final.

Nästa match spelas på tisdag klockan 02.30 svensk tid. Vill du betta på NBA? Spana in Bethard!
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber