Guldhjälten petas i Tyskland

Guldhjälten petas i Tyskland
Publicerad: ons 16 maj 2018

Mario Götze ej med till VM

Tidigare idag presenterade Tysklands förbundskapten Jogi Löw sin trupp till sommarens VM där Sverige ställs mot just Tyskland. Truppen innehöll inga större överraskningar förutom det faktum att Löw valt att peta guldhjälten från 2014, Mario Götze.

Den 23.e juni ställs Sverige mot Tyskland i VM och tidigare idag så meddelade alltså Jogi Löw vilka spelare som kommer att finnas att tillgå till den matchen. Bland annat så valde Löw att ta med Bayern Münchens skadade målvakt Manuel Neuer, ett beslut som fick vissa i pressuppbådet att hicka till lite.

Vi har ständig kontakt med Manuel och tar med honom som en av fyra målvakter. Vi vill själva bilda oss en uppfattning på träningslägret, därefter kan vi bedöma om det är möjligt för honom att spela VM. Han är vår kapten, men utan matchträning kan du inte spela ett VM.
Det stora samtalsämnet efter presskonferensen var dock inte Manuel Neuer. Istället var det det faktum att Mario Götze som var en av Tysklands starkaste bidragande orsaker till VM-guldet 2014 petas. Löw berättar att det inte var något enkelt beslut, men ett beslut var tvunget att tas.

Det har inte varit hans säsong. Han har fantastiska kvalitéer men är verkligen inte i form. Jag är personligen ledsen för hans skull.
Utöver detta så missar även Liverpools Emre Can VM på grund av en ryggskada.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber