Rejäl uppförsbacke för LeBron James och Cavaliers

Rejäl uppförsbacke för LeBron James och Cavaliers
Publicerad: ons 16 maj 2018

Ser onekligen tufft ut

Man ska aldrig räkna ut LeBron James och hans Cleveland Cavaliers men efter nattens förlust med Boston Celtics ligger man nu under med 2-0 i matcher och att komma tillbaka nu ser oerhört tufft ut. Inför matchen i natt så pratades det väldigt mycket om hur detta var en måstematch för Cleveland, riktigt så långt kanske man inte ska sträcka sig men faktum kvarstår att Cleveland hade mått väldigt bra av att fått kvitterat serien i natt.

Så blev det dock inte och Boston ser nu ut att segla fram mot finalen i NBA. Speciellt har Bostons försvarsspel lovordats och även i natt fungerade det väldigt bra. Marcus Morris har varit fenomenal i båda matcherna och även om man i natt hade större problem med LeBron James som stod för 42 poäng sammanlagt kändes det ändå som att Boston på något sätt har bra koll på James.

På tal om James, storstjärnan fick en rejäl smäll i första halvleken och de första rapporterna kring skadan säger att det är en sträckt nacke. Någon större fara ska det dock inte vara med James som endast missade två minuter av matchen på grund av nacken.

Den stora anledningen till att Cleveland förlorade matchen hade dock inget med LeBron James att göra då laget hade hela 15 turnovers matchen igenom. Det är på tok för dåligt och förutom James så ser Cleveland riktigt bleka ut, det är inte alls samma lag som man har sett tidigare säsonger och tappet av Kyrie Irving har sannerligen varit kännbart för laget.

Boston har å sin sida imponerat stort och med en ung stomme som har stått för ett flertal riktigt fina insatser matcherna igenom så skulle en final mellan Boston och Golden State kunna bli något riktigt roligt för oss som är neutrala. Det slag som Cleveland just nu befinner sig i är just nu inte tillräckligt bra för att kunna utmana Golden State Warriors.

Nästa match spelas på lördag och om inte detta nu var en måstematch så är matchen då verkligen en vinna eller försvinna för Cleveland, man vinner inte fyra raka mot Boston.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber