Tidigare guldhjälten återvänder

Tidigare guldhjälten återvänder
Publicerad: fre 18 maj 2018

Petter Granderg tillbaka till Skellefteå AIK

Den tidigare guldhjälten Petter Granberg, 26 väljer att återvända till SHL och Skellefteå AIK. Tiden i Nordamerika har inte blivit riktigt det Granberg hoppades på och för Skellefteå som har haft några tunga säsonger bakom sig kommer detta som en skänk från ovan.

Skellefteå har under de senaste säsongerna i SHL inte riktigt nått upp i den standard många av oss hade börjat förvänta oss av klubben. Efter de oerhört starka åren i början på 10-talet så har klubben haft det tufft att ersätta vissa spelare och resultaten har därför blivit lidande. Nu har dock ett hopp tänts i klubben i och med att man idag gick ut och bekräftade att den högerfattade backen som var en otroligt viktig del av det Skellefteå som tog guld 2013 nu alltså återvänder. Skellefteås sportchef Mikael Lindgren säger såhär om värvningen av Granberg.

Det här är en riktigt viktig framtidsvärvning för oss. Vi ska inte förringa hans offensiva kvalitéer. Även om hans främsta styrka är defensiven så hoppas vi även kunna lyfta och nyttja hans offensiv.
Granberg som under de senaste säsongerna mestadels spenderat sin tid i AHL har i Nordamerika representerat Nashville och Toronto, två lag som det varit oerhört svårt att slå sig in i under de senaste säsongerna och spelaren själv är också han väldigt glad över att få återvända till SHL och Skellefteå.

Riktigt kul att vara här och inspirerande att komma tillbaka! Jag har ju spelat här tidigare så jag vet ju hur allt fungerar och jag trivdes väldigt bra när jag var här sist så det kändes som det bästa alternativet för mig.
Granbergs senaste sejour i Skellefteå slutade alltså med SM-guld och kan klubben nu kryddan denna värvningen med ytterligare några intressanta spelare så kommer Skellefteå AIK sannerligen bli att räkna med till hösten.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber