Suns öppnar för att byta bort sitt förstaval

Suns öppnar för att byta bort sitt förstaval
Publicerad: tis 22 maj 2018 | Uppdaterad: tis 22 maj 2018

Tycker det är viktigt att få in en veteran i laget

När Suns vann draftlottningen i förra veckan var det en historisk händelse. Suns har aldrig tidigare draftat som etta och många trodde nog att det var mer eller mindre givet att man skulle vilja behålla valet med tanke på vilken situation laget är i, men nu öppnar klubbens GM Ryan McDonough för att kanske byta bort valet.

Det var under måndagen i en intervju med ESPN som Ryan McDonough öppnade upp om hans tankar kring sitt förstaval och när han fick frågan om han skulle kunna tänka sig att kanske byta bort det så dröjde inte svaret länge.

Vi är helt klart öppna för det, givetvis kommer vi att veta mer ju närmare draften vi är när alla intervjuer, tester och kartläggande är färdigt men vi kan redan nu se några veteraner runt omkring i ligan som vi skulle byta bort valet mot direkt.
Ryan McDonough fortsätter sedan att prata om hur viktigt det är för laget att få in någon form av veteran i laget redan nu.

Vi har ett väldigt ungt lag och unga lag behöver någon eller några veteraner som man kan luta sig mot, i dagsläget känns det inte som att vi har det och kan draftvalet hjälpa oss att få det så är det givetvis mitt jobb att undersöka saken.
Den som många räknar med att gå först i draften är centern Deandre Ayton som kommer ifrån just Arizona. Ett lockande val helt klart för Suns och Ryan McDonough passade även han på att nämna spelaren efter lotteriet. Faktum kvarstår dock att Suns haft tre riktigt jobbiga säsonger bakom sig och redan har en ganska stabil ung core med spelare som Devin Booker, Josh Jackson, T.J. Warren, Elfrid Payton och Dragan Bender. Skulle man då lägga till ytterligare en ung talang till det så får man räkna med ytterligare två-tre säsonger utan någon större framgång.

Vad skulle man då kunna få i utbyte för valet? Kawhi Leonard är den första spelaren som man kommer att tänka på direkt. Leonards framtid i Spurs är mer eller mindre över vad det verkar, men frågan är om inte det skulle kosta bra mycket mer för Suns än bara ett förstaval. Mike Conley eller Marc Gasol skulle kunna vara av intresse om Memphis bestämmer sig för att börja bygga om på riktigt. Grizzlies har redan fjärdevalet i draften och skulle nog vara mycket intresserade av att ha två såpass höga draftval.

Hur man än väljer att göra står faktum kvar att Phoenix Suns för första gången på länge känns riktigt spännande. Det känns som att lite vad som helst kan hända där i sommar och det kommer bli mycket intressant att följa utvecklingen.

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber