LA Clippers förlänger med Doc Rivers

LA Clippers förlänger med Doc Rivers
Publicerad: tors 24 maj 2018 | Uppdaterad: tors 24 maj 2018

Coachen får förlängt kontrakt

LA Clippers gick igår ut och bekräftade de uppgifter som florerat under en tid att man har valt att förlänga kontraktet med sin coach Doc Rivers.

Rivers som nu gick in på sitt sista år på det nuvarande kontrakt har varit väldigt framgångsrik sedan han kom till Clippers 2013. Organisationen har haft sin bästa tid någonsin han kom till klubben och klubbens ordförande Steve Ballmer sparade inte direkt på krutet när han uttalade sig till klubbens hemsida om kontraktsförlängningen.

Doc är en av de absolut bästa coacherna i NBA och efter den fina säsong som vi har haft så kändes det självklart att få till en förlängning av hans kontrakt. Sedan han kom till klubben har organisationen utvecklats väldigt mycket. Vårt förtroende för honom är väldigt högt och vår framtid tillsammans kommer bli mycket spännande.
Sedan Doc Rivers kom till organisationen har man ett riktigt fint facit som det femte bästa laget i hela NBA de senaste fem säsongerna. Mycket utav det hänger på hur duktig Rivers varit med att mer eller mindre trolla med knäna ibland. Dock så blir man något fundersam kring Steve Ballmers uttalande om att den gångna säsongen var en av klubbens bästa. Laget hade visserligen ett helt okej facit med 42-40, speciellt när man tänker på att man under sommaren gjorde sig av med Chris Paul och under säsongen skickade Blake Griffin till Detroit, men att missa slutspel borde aldrig vara något som ses som en bra säsong av en organisation. Det åt sidan dock så är detta väldigt viktigt för Clippers, man knyter upp Rivers ytterligare i klubben även om man från klubbens sida inte valt att gå ut med hur långt kontraktet är.

Man befinner sig nu i någon form av liten rebuild och att då ha en såpass duktig coach vid rodret kommer att ge ytterligare stabilitet till en redan väldigt stabil organisation och Doc Rivers säger själv till klubbens hemsida att han är mycket nöjd över att ha skrivit på ett nytt kontrakt.
Vi går in i en väldigt spännande fas nu i vår organisation och när chansen att förlänga kontraktet kom så var det aldrig några oklarheter. Jag trivs oerhört bra här och vi har som sagt en väldigt spännande resa framför oss. Clippers förlänger med Doc Rivers Den kommande säsongen blir Doc Rivers 20.e i NBA. Sedan tidigare har han coachat Orlando Magic och Boston Celtics där han även lyckades vinna en titel 2008.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber