Andrés Iniesta klar för ny klubb

Andrés Iniesta klar för ny klubb
Publicerad: tors 24 maj 2018 | Uppdaterad: tors 24 maj 2018

Går till japanska Vissel Kobe

Andrés Iniesta lämnade FC Barcelona under väldigt känslosamma former och nu har det lilla mittfältsgeniet gjort klart med sin nya klubb och Iniesta tar flyget österut.

Det är japanska Vissel Kobe som blir 34-åringens nya klubbadress här blir Iniesta lagkamrat med Lukas Podolski och Kobe är givetvis väldigt glada över att Iniesta valt att skriva kontrakt med just deras klubb.

Han har inte bara blivit en av världens toppspelare. Han är också känd för sin gentlemannamässiga stil och värderingar, för sitt lagspel och vackra sätt att spela. Med sina över 74 miljoner följare på Twitter är han också känd som en världsberömd influencer. Det är en stor ära för oss att han kommer till vår klubb och vi ser mycket fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans.
Enligt japanska medier så är kontraktet skrivet på tre säsonger och Iniesta ansluter till klubben efter sommarens VM. Andrés Iniesta är en av de största som någonsin spelat i FC Barcelona och han representerade A-laget i klubben från 2002 till nu alltså och under den tiden gjorde han också 35 mål på 431 matcher. Roligt i det här också är att han väljer att flytta till Japan istället för att ta sig en sväng i arabvärlden eller i USA, just det valet visar väldigt mycket på att Andrés Iniesta inte är en spelare i mängden som alla andra.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber