Potter rapporteras klar för Swansea

Potter rapporteras klar för Swansea
Publicerad: mån 4 jun 2018 | Uppdaterad: mån 4 jun 2018

Blir ny tränare för klubben

Det har ryktats om det en längre tid och nu verkar det som att det alltså är klart, SkySports rapporterar idag att Graham Potter är klar som ny tränare för Swansea.

Uppförsbacken för Östersund blir allt jobbigare, klubben som gått igenom en väldigt turbulent tid sedan starten av Allsvenskan med brottsmisstankarna mot ordförande Daniel Kindberg och den spelarflykt som väntas till sommaren. Som att det inte räckte så har man även haft det tufft i Allsvenskan och nu så verkar det alltså klart att Potter lämnar.

Detta kommer bli ett oerhört tufft slag mot klubben då man mer eller mindre byggt hela sin filosofi kring sin tränare. Potter har tillsammans med Kindberg gjort det omöjliga möjligt med bygget av Östersund och att nu tappa en sådan viktig pusselbit kommer bli riktigt tufft. Kindberg som själv berättat om att en dialog pågår mellan Swansea och Potter nekar dock till uppgifterna att tränaren skulle vara klar för Swansea.

Att det finns en dialog vet jag, men att något skulle vara klart vet jag inget om. Vi som klubbar har i alla fall inte skrivit på några papper än.
Utöver Potter så ryktas även Östersund bli av med spelare som Ken Sema och Saman Ghoddos i sommar. En fruktansvärd smäll för en sådan klubb som ÖFK som nu kan få det riktigt tufft i Allsvenskan om man inte lyckas ersätta Potter på ett bra sätt.
200% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber