20% Vinstboost på SHL väntar på dig

20% Vinstboost på SHL väntar på dig
Publicerad: ons 31 okt 2018

Unibet ger boost hela säsongen!

Nu är vi en bit in i SHL säsongen och vilken start det har varit. Alla har vi vårat favoritlag och många väljer dessutom att spela en slant varje spelomgång. Hos Unibet hittar man alltid något spännande erbjudande och nu kan man boosta sin vinstbonus resten av SHL året.

Boosta livevinsterna varje dag det är match

Alla kan nog hålla med om att det är riktigt kul att spela live. Man studerar spelet och försöker förutse resultatet och mitt i under pågående kamp se hur det slutar. Nu kan du faktiskt höja din puls ytterligare med hela 20 procent i vinstboost på livespel på SHL hos unibet. Detta erbjudande återkommer varje dag det är match resten av året.

Hur gör man


Lite om regler och villkor


SHL

SHL står för Svenska hockeyligan och har spelats sedan 2013. Idag spelar 14 klubbar serien. Tidigare så hette serien Elitserien och är den allra högsta ligan i Sverige inom ishockey för herrar.
100% bonus upp till 1 000 kr
Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senaste nytt i bloggen

Alla bettingnyheter

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber