Om BettingFeber.se

Vi älskar odds och betting på nätet!

Bakom sajten BettingFeber.se står ett gäng svenska entusiaster av spel och dobbel på nätet. Vi har mångårig erfarenhet av att utvärdera och recensera spelbolag.

Med denna kunskap lägger vi mycket tid och möda på att granska alla aspekter av de olika spelbolagen som dyker upp på marknaden. Vi måste helt säkert veta att de håller måttet innan vi väljer att publicera dem på denna sajten och rekommendera dem för er.

Vi har mångårig erfarenhet av att utvärdera och recensera spelbolag. Ta del av vår kompetens och våra tips - på dina villkor!
Hos BettingFeber.se kan du alltid vända dig för att få fatt på de mest fördelaktiga oddskampanjerna som finns hos de olika spelbolagen just nu. Begrepp som riskfria spel, gratisspel och no brainers är i dessa sammanhang vanligt förekommande.

I våra tabeller sorterar vi - baserat på va de olika sidorna handlar om - efter de viktigaste egenskaperna. Det spelbolaget som toppar listan på just den sidan du befinner dig är med högsta sannolikhet den som bäst passar dina önskemål.

Har du några frågor, synpunkter eller önskemål på vårt utbud eller av mer generell karaktär så är du alltid välkommen att kontakta oss.

E-postadress till BettingFeber.se
[email protected]

Disclaimer

BettingFeber kan ej ansvara för att den information som vi presenterar på bettingfeber.se i alla lägen är aktuell, korrekt eller uppdaterad. Kampanjer, spelbolag och dess bonusar förändras konstant. Vi uppdaterar dessa så fort vi får notis om ändringar. Den information som finns är alltid korrekt när vi publicerar den men det är upp till dig att granska respektive spelbolags villkor eller liknande innan du registrerar ett konto eller gör en insättning.

BettingFeber.se är en obunden jämförelsesajt för bettingsajter på nätet. Informationen på sajten är ämnad för underhållning och utbildning. Tredje part kan ändra eller avbryta bonusar/erbjudanden och BettingFeber kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Erbjudanden gäller enbart personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Var vänlig läs regler och villkor hos respektive casino innan du registrerar dig eller tackar ja till en bonus.

Copyright © 2024 BettingFeber